Dieren moeten goed gevaccineerd zijn voor het verblijf in ons kattenhotel. Deze vaccinaties zijn vereist in  het belang van de dieren, ter bescherming van zowel je eigen huisdier als de andere gasten die in ons hotel verblijven.  Op ons reserveringsformulier vragen wij je de datums van de laatste inenting voor Kattenziekte en Niesziekte en Bordetella in te vullen.

De vaccinaties dienen minimaal 1 maand voor aanvang van het verblijf gedaan te zijn. Bij het brengen van je kat dien je het paspoort / vaccinatiebewijs mee te nemen , dit paspoort / vaccinatiebewijs blijft bij ons tijdens het verblijf.

Zonder geldige entingen zullen wij een gast helaas moeten weigeren in ons hotel. Op deze manier hopen wij een zo goed mogelijke controle op de gezondheid van je dier te waarborgen. Ben je zijn paspoort en/of vaccinatiebewijs kwijt, dan kun je bij de dierenarts de laatste entingen opvragen.

Wij nemen geen dieren aan die alleen zijn getiterd.

Onze gasten dienen tevens behandeld te zijn tegen wormen en vlooien, bij voorkeur met Stronghold of een ander degelijk middel.  Onze ervaring is dat veel middelen uit de dierenspeciaalzaak niet of onvoldoende werkzaam zijn. Een identificatiechip is bij ons niet verplicht. Wij kennen je dier om wie hij of zij is, niet door middel van een chip.